Att tala om svensk sportsbetting i verkligen livet är som att säga namnet Svenska Spel och upprepa detta i olika tonarter till du blir dödstrött. Ja, nu låter detta väldigt negativt och illa, vilket det naturligtvis inte alls kommer att vara. Det handlar helt enkelt om att Svenska Spel är en ensam herre på täppan i den svenska fysiska och landbaserade spelvärlden. Detta med anledning av det spelmonopolet. Som klart och tydligt förbehåller den svenska staten att driva fysiskt spel i Sverige.

Annat är det när du surfar på nätet. Här kommer du då som svensk att kunna skapa ett spelkonto precis hos vilket fristående spelbolag som helst. Är då inte detta märkligt? Finns det verkligen ett riktigt spelmonopol, eller blir detta något som bara ska ses som ett uråldrigt minne från förr? Ja, hur du personligen uppfattar detta kommer alltid att vara just din personliga uppfattning. Här kommer det vara många som har delade uppfattningar.

Svenska Spel – En saga genom svensk betting

Något som måste sägas och som alltid kommer att stå som ett riktmärke inom svensk betting är just det svenska spelmonopolet. Här hette detta tidigare Tipstjänst för att senare byta namn till Svenska Spel. Faktum är att detta är en mycket lyckad och positiv saga genom den svenska spelhistorien. När du ser tillbaka på svensk betting, så finns det helt enkelt inget annat än Svenska Spel att se till. Naturligtvis finns det då många som liknar detta vid en diktatur som de trivs bäst med att smutskasta och jämförelse med andra idag förekommande fristående spelbolag.

När du ska se på det med klara ögon så finns det faktiskt inga möjligheter i världen att se ned på Svenska Spel, smutskasta dem eller helt enkelt säga att de inte erbjuder något du tycker om. Gillar du sportsbetting så kommer detta egentligen att vara lika med att du även gillar Svenska Spel. Här kan du idag välja att spela i den fysiska butiken eller också på det moderna sättet online via Internet. Svenska Spel erbjuder dig mobilbetting av hög kvalitet, samtidigt som de också har originalen av de mest kända spelen och de största vinsterna på den svenska spelmarknaden.

Spela svensk betting och odds i mobilen, datorn och surfplattan.

Hur har Svenska Spel påverkat den svenska bettingmarknaden

Här är det inte frågan om Svenska Spel har påverkat den svenska betting- och spelmarknaden. Det är helt enkelt en fråga hur detta har visat sig. Här kan du då exempelvis ta det stora faktum att du som villa spela sportsbetting för 25 år sedan, helt enkelt bara hade det svenska spelmonopolet att välja på. I och med det så har förklaringen hur Svenska Spel påverkat den svenska bettingmarknaden rörande åldersgruppen från cirka 45 år och uppåt förklarats.

När du sedan tar de lägre åldersgrupperna av de svenska spelare som finns inom sportbetting idag. Så kommer det finnas andra förklaringar. Här kan du som är spelare idag ha växt upp med en mor eller far som tippat på Stryktipset. Även varit den som lagt in ett par rader i veckan som ung. Det kan också vara så att du har varit med en förälder varje vecka i spelbutiken och mött Svenska Spel tidigt på den vägen. Helt enkelt är det så att Svenska Spel haft en mycket stor påverkan på den svenska bettingmarknaden. Även på det virtuella planet. Här har de stått som det organ, som lade grunden till hur sportsbetting verkligen fungerar i den professionella spelvärlden.

Svenska Spel i Spelbutiken

Något som är garanterat är att du som går till spelbutiken för att lägga dina tips och odds spel, kommer vara den som träffar på Svenska Spel. Detta då de är de enda som är och tillåts vara verksamma på den svenska landbaserade spelmarknaden. Om detta är positivt eller negativt råder det delade meningar om. Dock finns det ingen som kan ha några som helst konkreta belägg för att de inte erhåller kvalitet och bra spel när de spelar sportsbetting i en svensk spelbutik.

För att spela sportsbetting i en svensk spelbutik så måste du också ha något som kalls för spelkortet. Här kommer detta att vara något som kopplar dina spel på sportsbetting till den virtuella världen, vilket gör att allt finns registrerat även om du inte behåller din bettingkuponger. Dock är detta ingen skillnad på att spela via ett spelkonto hos ett spelbolag som erbjuder betting online.

Sportsbetting via Svenska Spel i mobilen

Onlinebetting med Svenska Spel

I och med att utvecklingen går framåt, så har naturligtvis också Svenska Spel utvecklat den sportsbetting de erbjuder att finns på nätet. Idag finns det inga som helst problem att spela sportsbetting online. Även om du är den som spelar hos Svenska Spel. Här har de skapat en spelmiljö där du har ett spelkonto som kopplas både till den fysiska spelvärlden och den virtuella världen. Du kan även spela sportsbetting i mobilen. Där väljer du om du vill spela via en mobil-app. Eller om du ska logga in via responsiv webbdesign direkt i mobilens webbläsare.

Sammanfattning av spelbolaget Svenska Spel

När Svenska Spel ska sammanfattas som ett spelbolag så kommer detta inte att kunna bli något annat en positivt. Här handlar detta om ett gigantiskt spelbolag som har lagt grunden till allt den svenska onlinebetting som idag existerar. Visst kommer du i vissa fall att sakna den bettingbonus du kan få hos fristående spelbolag online. Dock ska du tänka på att dessa oftast är förknippade med omsättningskrav. När du spelar hos Svenska Spel finns inte detta. Du satsar med riktiga pengar och finner de mest populära spelen.