Ett av de bästa alternativen till odds och betting är de svenska spelbolagen. Där kan du förvänta dig hög standard. Det gäller både största odds för spelaren men också guider i hur du spelar. Även vad du ska göra för att spela ansvarsfullt. Svensk betting och odds från Sverige är också väl belönade med bonusar. Vilket är givet om du spelar på ett online bettingbolag från vårt avlånga land.

Betting via Svenska Spel

Oavsett om du har spelet på sport någon gång eller inte, har du i alla fall hört talas om Svenska Spel. Vilket är det enda bolaget som bedriver spelverksamhet via svenska myndigheter. Deras utbud finns kvar sedan spelen kom till Sverige på 60-talet och deras bettingspel är riktigt spännande, varierande och roliga. Flera av deras spel räknas faktiskt som klassiker och är väldigt populära ännu, ser mer om varianter nedan. Dessutom kan du spela alla deras spel på sport via Svenska Spels hemsida och dem är lika tillgängliga som något annat spelbolag är online.

Svenska odds online

För dem som ville spela på sport som till exempel fotboll så fanns det länge inget annat alternativ i Sverige. Då än att spela hos Svenska spel. Så är inte fallet nu längre. Utan med internets uppgång är det nu möjligt att spela på nätet och det finns många fördelar som stödjer detta. Idag är samhället förvandlat och det handlar om att mycket av den information som vi tar del av går genom internet, datorer och mobiltelefoner. Det kan du tycka vad du vill om. Men det är också det som är den främsta fördelen med att spela på sport på nätet. Just tillgängligheten. Vart du än är kan du spela på bra svenska odds och det sker genom ett par klick.

Spela bonusspel och få mer ut av ditt spelande

Det finns mycket mer odds tillgängligt nu. Som också gör det möjligt att kolla upp flera bettingbolag och jämför deras odds mot varandra. Detta gör du bara för att hitta den bästa svenska bettingen. Det finns till och med sajter som sköter detta åt dig. Här kommer du också kunna ställa erbjudanden och mycket mer mot varandra. Som att hitta en bra Odds bonus, vilket ger dig betydligt mer att spela för på sporter som du älskar och det ger dig också bra information om hur du spelar på odds på nätet.

Det är kanske många som tvekar på vad just en odds bonus är, vilket egentligen inte är så konstigt. Det finns olika former av förmåner som du kan ta del av och bonusar är ett av de bästa sätten att utnyttja erbjudanden hos spelsajten. Det här här som du kan spela mer på alla spelmöjligheter och även kan det ge dig en chans till större vinster, vilket inte är dåligt. Exempel på sportbonusar är intsättningsbonus och free bets. Läs nedan om vilka spelvarianter och möjligheter det finns när du vill spela på svensk sport.

MåltipsetMåltipset på Svenska odds

En av de klassiker som Svenska spel erbjuder är Måltipset. Här gäller det att förutspå vilka åtta matcher av 30 möjliga som kommer att innehålla flest mål. För att vinna den riktiga storvinsten här så behöver du vara ensam om att få åtta rätt. Dock går det så klart att vinna på färre antal rätt än åtta. Vinsterna blir såklart mindre men om det är få som fått samma antal rätt som du blir det en bra slant ändå. När du tippar på Måltipset så kan du även ha turen att vinna jackpotvinsten.

Det fungerar som så att om det inte blir någon ensam vinnare med åtta rätt en vecka så flyttas de vinstpengarna till nästa veckas jackpot. Det kan alltså bli en ansenlig summa i slutändan när någon vinner. Första gången vi svenskar kunde spela på Måltipset med Svenska Spel var på 1980-talet. Då lanserades spelet och numera är det en av de verkligt populära klassikerna. Den största jackpotvinsten som delats ut på Måltipset är idag 24 miljoner kronor.

Stryktipset

Detta är den absolut äldsta formen av tipsspel vi har i Sverige. Stryktipset lanserades nämligen så tidigt som på 1930-talet och än idag är det ett av de mest sålda spelen. Här är det 13 rätt som gäller för högsta vinsten. Spelet går ut på att du ska gissa resultatet i totalt 13 matcher, om det blir hemma- respektive bortavinst eller om det blir oavgjort. Dock behöver du inte lyckas med 13 rätt för att vinna mycket pengar. Prickar du in 10 ger även det en riktigt smaskig vinst. Att få 13 rätt på Stryktipset är inte något som många spelare lyckats med genom åren. Men när du spelar är det bara att försöka få så många rätt som möjligt. Ju fler rätt och ju färre spelare som lyckats med samma bedrift, desto mer pengar kan du vinna.

Europatipset

Detta spel ligger inte långt ifrån Stryktipset i struktur, här är den största skillnaden att du spelar på matcher från hela Europa istället för bara från Sverige. Du ska tippa resultatet i 13 matcher och den högsta vinsten tillfaller den med 13 rätt. Ett spel som är som gjort för dig som är fotbollsfantast men inte har tiden att engagera dig i spel på oddset. När du spelar på Europatipset finns det även möjlighet till något som kallas för tilläggsspel och det heter Dubbelvinsten. Genom ett sådant spel kan du som namnet anger vinna dubbla vinsten om du vinner.

Odds vinst

Jämför och hitta bästa speltips

Som spelare på ett sånt här ställe, ett online bolag kommer du att få fram stora erbjudanden. Även massor av olika typer av speltips som du kan använda för att vinna på sport på nätet. Därför är det bästa om du som spelare på Betting i Sverige jämför de olika spelbolag som finns tillgängliga och det är väldigt enkelt, det är endast ett par klick iväg. På en sån här sida kommer du på så sätt att kunna jämföra både betting bonus & odds i en unik kombination som avgör precis vilket som är det bästa sportspelbolaget. Här kan du titta runt men också få bra med information som krävs för att kunna bli medlem, ta del av allt som erbjuds och utnyttja de förmåner som tillkommer.

Det som är viktigt med betting och att spela om pengar, är just att du har bra odds att ta del av. För att hitta bästa odds behöver du minst sagt veta vad dy gör och därför erbjuder också dessa jämförelse sidorna en guide i hur du spelar, vad du ska tänka på och allt som du också kan hitta hos oss på BettingSverige.se. Om du känner för att jämföra olika spelbolag kommer du också att kunna gå direkt till nätcasinot eller bettingsajten. På så sätt finns det inga genvägar utan det är bara att komma igång direkt oavsett på vad som du är sugen att spela.