Svenska odds

För dem som ville spela på sport som till exempel fotboll så fanns det länge inget annat alternativ i Sverige än att spela hos Svenska spel. Deras utbud finns fortfarande kvar så klart och deras spel är riktigt spännande och roliga. Flera av deras spel räknas faktiskt som klassiker och är väldigt populära ännu. Dessutom kan man spela alla deras spel på sport på deras hemsida och dem är lika tillgängliga som något annat spelbolag är online.

Måltipset

En av de klassiker som Svenska spel erbjuder är Måltipset. Här gäller det att förutspå vilka åtta matcher av 30 möjliga som kommer att innehålla flest mål. För att vinna den riktiga storvinsten här så behöver man vara ensam om att få åtta rätt. Dock går det så klart att vinna på färre antal rätt än åtta. Vinsterna blir såklart mindre men om det är få som fått samma antal rätt som du blir det en bra slant ändå. När man tippar på Måltipset så kan man även ha turen att vinna jackpotvinsten. Det fungerar som så att om det inte blir någon ensam vinnare med åtta rätt en vecka så flyttas de vinstpengarna till nästa veckas jackpot. Det kan alltså bli en ansenlig summa i slutändan när någon vinner. Första gången vi svenskar kunde spela på Måltipset med Svenska spel var på 1980-talet. Då lanserades spelet och numera är det en av de verkligt populära klassikerna. Den största jackpotvinsten som delats ut på Måltipset är idag 24 miljoner kronor.

Stryktipset

Detta är den absolut äldsta formen av tipsspel vi har i Sverige. Stryktipset lanserades nämligen så tidigt som på 1930-talet och än idag är det ett av de mest sålda spelen. Här är det 13 rätt som gäller för högsta vinsten. Spelet går ut på att du ska gissa resultatet i totalt 13 matcher, om det blir hemma- respektive bortavinst eller om det blir oavgjort. Dock behöver man inte lyckas med 13 rätt för att vinna mycket pengar. Prickar du in 10 ger även det en riktigt smaskig vinst. Att få 13 rätt på Stryktipset är inte något som många spelare lyckats med genom åren. Men när man spelar är det bara att försöka få så många rätt som möjligt och ju fler rätt och ju färre spelare som lyckats med samma bedrift, desto mer pengar kan du vinna.

Europatipset

Detta spel ligger inte långt ifrån Stryktipset i struktur, här är den största skillnaden att du spelar på matcher från hela Europa istället för bara från Sverige. Man ska tippa resultatet i 13 matcher och den högsta vinsten tillfaller den med 13 rätt. Ett spel som är som gjort för dig som är fotbollsfantast men inte har tiden att engagera dig i spel på oddset. När man spelar på Europatipset finns det även möjlighet till något som kallas för tilläggsspel och det heter Dubbelvinsten. Genom ett sådant spel kan du som namnet anger vinna dubbla vinsten om du vinner.