Något som kan vara ett fantastiskt roligt sätt att spela betting på, är att vara en större eller mindre grupp människor som går samman för att spela. Detta kommer då att vara något som kallas för bolagsspel eller andelsspel. Om det då är så att du känner den grupp som är med på detta tips eller oddsspel. Så kommer du att kunna använda benämningen bolagsspel. Är det så att du eller någon annan skapar detta på jobbet så kommer det också med rätta kunna kallas för ett bolagsspel.

Är det dock så att du spelar i spelbutiken och sporadiskt går in och vissa gånger köper en andel i ett system du finner där. Ja, då är den bättre benämningen ett andelsspel. Du har en andel i ett spel som skapats av personer du inte känner. Om spelbutiken har en grupp där du ingår som alltid lägger ett system på tipset tillsammans, så kommer även detta då att vara ett bolagsspel. Rent systemmässigt och själva sättet dessa spel och andelar fungerar på, så kommer det att vara precis samma sak.

Fördelen att spela bolagsspel

Som medlem i ett bolagsspel så kommer det att finnas vissa fördelar. Här kommer det första då vara att det finns flera kloka huvuden som kan slås ihop för att skapa ett bra system. Oftast är det ju tipset, och då Stryktipset som det spelas bolagsspel på gällande svensk sportsbetting. Här kommer det naturligtvis att finnas bolagsspel på bomben eller andra oddsspel online också. Alla dessa spel i bolagsform, kommer att ge flera fördelar än att spela på egen hand. Egentligen finns det bara en nackdel med bolagsspel eller andelsspel. Detta är då att du måste dela vinsten med andra. Här är du dock medveten om detta innan du spelar, och av den anledningen betalar du en lägre insats.

Helt enkelt kan det vara så att du är hjärnan bakom ett bolagsspel. Detta kan då vara tillsammans med vännerna och att det spelas på ditt spelkonto hos en bookmaker online. Här spelar du då tillsammans med alla andra antingen för att detta är det roligaste som finns, eller så är det helt enkelt att ett stort system blir för dyrt att spela på egen hand. De stora fördelarna som då uppenbarar sig när det handlar om att spela bolagsspel är följande:

  • Det kan skapas ett större system med högre vinstchans, där alla har råd att betala en del av detta för att vara med och spela sportsbetting.
  • Du får spela med vänner och bekanta och har chansen att vinna tillsammans. Vilket är en mycket större känsla av glädje för många.
  • Om du spelar på jobbet så kan detta också vara något som bidrar till ett roligt samtalsämne som leder till en bättre sammansvetsning bland de anställda och chefer.

Hur fungerar bolagsspel tillsammans med andelsspel?

Ja, in och med att denna fråga redan tagit upp så kommer naturligtvis bolagsspel och andelsspel fungera mycket bra tillsammans. Detta då ett bolagsspel består av andelar och således också kan bära det namnet. När det gäller andelsspel så kan detta dock vara något som du inte alls vill kalla för bolagsspel. Detta för att du egentligen inte alls känner den som skapat systemet, eller att systemet är slumpvis skapat via automatik. I det fallet talas det om ett andelsspel som skapats i en spelbutik där alla kan köpa en andel och vara med.

Här kan detta dock leda till att systemet spelas igen och massor av andelar skapas. Detta kommer då att leda till en lägre summa i vinst per andel om systemet skulle ha alla rätt.

När du använder benämningen bolagsspel på rätt plats, så ska detta mera handla om en och samma grupp som spelar varje gång. Här kommer då alla att veta hur många andelar som finns i systemet. Även att inga flera kommer att skapas vid efterfrågan. Detta gör att ett bolagsspel i ordets rätta bemärkelse, blir mera koncentrerat till en kärngrupp. Än vad som kan sägas om ett öppet andelsspel.

Delta i bolagsspel

Finn information som leder till vinst på bolagsspel

Alla kommer att behöva hjälp för att finna den rätta och den senaste informationen när det gäller att spela betting online eller i spelbutiken. Detta kan då leda till att du och dina vänner skapar ett bättre och mera tillförlitligt bolagsspel. Denna information kommer då att finnas på massor av platser. Du kan välja att söka den i dagspressen, som ofta har sina experter som ger åsikter på vad de tror ska ske. I annat fall finner du din information i sportmagasin eller spelmagasin. Här finner du dessa tips både i den virtuella spelvärlden och i den fysiska tidningsformen.

Ett bra tips för att finna den rätta eller mest tillförlitliga informationen. Det är att gå tillbaka och kontrollera vad experterna gjort för resultat under hela året. På så sätt kan du och dina vänner skapa bättre bolagsspel med större vinstchanser.

Sammanfattning av bolagsspel i Sverige

När det gäller bolagsspel i Sverige så är detta något som är lika vanligt bland de sportintresserade som alla de vilka inte har en susning om sporten. Här beror detta på att spela bolagsspel är något som skapar gemenskap. Här kan det vara tillsammans med vänner för att ha chansen till en storvinst. Det kan också vara med arbetskamrater och chefer på jobbet, för att skapa en bredare och större gemenskap. Det bästa med bolagsspel är att det svetsar samman personer som redan känner och kan lita på varandra.