london image

Vad är det egentligen som är roligast när det gäller betting? Är detta att spela själva spelet utan någon kontakt med andra människor. Eller är det den sociala sammankopplingen mellan spelare, vänner och familj? Detta är en mycket knepig fråga som inte bara har ett svar. Här handlar det helt och hållet om vilket typ av spelare och människa du är. Detta samtidigt som det blir stor skillnad på svaret. Beroende på om du spelar sportsbetting för att vinna eller enbart för att få lite spänning i livet.

Om det är så att du enbart spelar odds för att vinna, så kommer detta lätta att bli som ett heltids- eller halvtidsjobb. I det fallet kommer det inte att finnas mycket av det roliga kvar i sportsbetting. Det kommer heller inte att finnas någon större social samvaro rörande själva spelandet. Annat blir det om du spelar betting för att sätta lite krydda på en spännande fotbollsmatch eller när det är dags för veckans festkväll med vännerna i TV-soffan eller någon annan plats ni brukar träffas på. Har kan du verkligen tala om att sportsbetting bidrar till en social samvaro där alla kan ha roligt tillsammans.

Alla i familjen gillar spel och sport

Naturligtvis kommer det vara olika rörande olika familjer. Här finns det de familjer där bara en är intresserad av sport, och kanske alla andra är trötta på att höra om allt som händer i sportens värld. Hur som helst finns det också de familjer där sporten är en central punkt för alla. Det blir liksom ett sätt att umgås och ha roligt. I det fallet är det då inte långt till att satsa lite på sportsbetting, kanske tippa eller lägga några enstaka odds spel.

Ja, nu säger du att det kan finnas barn i familjen och då ska de inte dras in i spelvärlden redan som unga. Nu kommer dock detta inte alls att vara ett problem för en normal svensk familj. Här finns det föräldrar som kan förklara detta för sina barn. Sedan om du ser till allt annat som finns i dagens moderna samhälle, såsom alkohol och droger i unga år. Ja, då kanske det helt enkelt skulle vara positivt att istället sitta som en kärnfamilj och ha roligt tillsammans med dagens spännande match och lite betting.

Onlinebetting – En social mediakanal för sport

Om du går till den fysiska spelvärlden och är den som lägger dina odds spel och odds i spelbutiken. Då vet du redan hur många du känner och samtalar med varje gång. Detta är helt enkelt en stor mötesplats för alla spelare. Det blir lite som en vänkrets inom sportsbetting i varje kvartersbutik som erbjuder spel. Många gånger kommer även ägaren av butiken att delta kraftigt i alla diskussioner rörande dagens spel. I många spelbutiker erbjuds det också andelsspel och bolagsspel som ägaren och eventuella trogna och utvalda spelare har skapat.

Hur kommer det då att vara rörande den sociala biten gällande betting online. Här kommer du ju vara den som loggar in för spel och enbart har dig själv och din mobil eller dator. Nej, bara för att du väljer att spela online så behöver du inte sakna vänner. Du kan lägga dina spel på egenhand och kanske till och med få en bättre koncentration. När det är dags för att se matchen du spelat på, så kan det vara dags att bjuda hem alla vänner som spelar och se denna tillsammans framför TV:n.

Festkväll med fotboll och betting

Du kan spela sportsbetting hos Svenska Spel i din lokala spelbutik nere på gatan, eller så kan du lägga dina odds spel online. Detta har absolut ingen anknytning till den sociala biten rörande sport och spel. Den stora sociala biten kommer när det är dags för själva matcherna och spelen att bli aktiva. Det handlar då om att se detta tillsammans med andra människor för att helt enkelt få det roligare.

Detta kan då vara genom att bjuda in till en festkväll med fokus på just spel och sport. Detta är då något som sker tillsammans med dina vänner. Som då också naturligtvis är intresserade av att spela betting och se när de olika resultaten faller in. Nu behöver det heller inta vara någon stor fest det handlar om, utan det hela kan vara mycket roligt tillsammans med familjen. Nu är det heller inget som säger att familjen inte kan vara med tillsammans med vännerna. Detta skulle förmodligen bli den bästa tänkbara sociala närvaron du kan finna i kombination med sportsbetting.

Bjud in vänner via Sociala Medier för att skapa en bettingkväll.

Sammanfattning av social betting

Oavsett om du är den som spelar i en fysisk spelbutik eller ägnar dig åt sportsbetting online, så har sporten alltid förenat människor. Detta behöver då inte betyda att du enbart träffar och talar med människor när du spelar i den fysiska världen. Det viktiga är inte den sociala närvaron när du lägger dina spel eller vid den tidpunkt du skapar ditt tips. Även om det kan vara roligt för många att göra detta tillsammans, så kommer det stora vara att se det du tippat på.

Detta är då något som gör sport och odds till något mycket socialt. Här träffas människor i hemmen eller ute på restauranger och pubar. Detta för att samtala om spelet och sporten samt för att se matchen de spelat på och ha roligt tillsammans. Det är just det som gör sportsbetting till något så stort och spännande som också ger en fantastisk underhållning för alla deltagare.